- جعبه فیوز، رله، یونیت و فیوز ها
- برف پاک کن و شیشه شوی
- چراغ ها و سیستم روشنایی
- ایربگ – یونیت ایربگ و سوئیچ چرخشی
- دسته سیم، سوکت و فیش
- دسته راهنما و برف پاک کن
- سیستم صوتی، ساعت و صفحه نمایش
- ایمو بیلایزر، سیستم های امنیتی، بوق و سنسور دنده عقب
- آینه های جانبی
- قفل، زبانه و محرک
- کامپیوتر (ECU) موتور،نود و جعبه های الکترونیکی
- کلید شیشه بالابر و سوئیچ لادری
- مکانیزم شیشه بالابر
- موتور فن و اجزا الکتریکی خنک کننده موتور (پروانه فن)
- نشانگر (آمپر)
سرنوشت بازار لوازم یدکی بعد از واردات خودروهای کارکرده
سید احمد حسینی رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو درباره بزرگ ترین مشکل این صنف گفت: بزرگ ترین مشکل عدم اعتماد مسئولان دولتی به بخش خصوصی است. متاسفانه از ظرفیت فعالان صنفی به درستی استفاده نمیشود. برخی از مدیران ما فعالان صنفی را یا متخاصم خارجی یا اغتشاش گر داخلی میبینند. هرچقدر از ظرفیت ها بهتر استفاده شود خروجی بهتری خواهیم داشت و کالای با کیفیت بالا به دست مشتری میرسد.
مصاحبه سید احمد حسینی رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو
وی در خصوص کیفیت لوازم یدکی خودرو اظهار کرد: وجود تورم و گرانی که شامل تمامی کالاها میشود درباره لوازم یدکی خودرو هم همین مسئله وجود دارد. سفره مردم در حال کوچک تر شدن است و تقاضا برای کالاهای ارزان ایجاد میشود.
حسینی در خصوص افزایش لوازم یدکی قاچاق گفت: واردات لوازم یدکی به صورت قاچاق بسیار اندک اتفاق میافتد. با وجود تعرفه های گمرکی و بالا بودن قیمت قطعات این کار به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست. اگر منظور از قاچاق کالا منظور کالاهای بدون شناسه رهگیری است این مورد جزو مشکلاتی است که ما به صورت مکرر در حال پیگیری آن هستیم. هر چقدر مشکلات زیرساخت برطرف شود اجرای قانون راحت تر خواهد بود.
رئیس اتحادیه لوازم یدکی به بحث واردات خودروهای کارکرده اشاره کرد و گفت: اگر خودروهای وارداتی کارکرده نمونههای مشابه آن در کشور وجود داشته باشد ما دچار مشکل نخواهیم شد. اما اگر برعکس این قضیه اتفاق بیفتد مشکل ساز خواهد شد.
وی در پایان در خصوص روند برگزاری نمایشگاه گفت: در سال جاری سالن های اصلی به شرکت های خارجی اختصاص داده شد و تولیدکنندگان داخلی به حاشیه رانده شدند که یک چالش اساسی محسوب میشود.